Moderne werkplek

Overal werken

De moderne werkplek is overal. Of je nu thuis werkt, onderweg naar een bespreking of een keer vanaf kantoor. Werken dus waar het op dat moment uitkomt. Dat is wel zo effectief. Mits het ook goed geregeld is. En daar zorgen wij voor, met bewezen IT-oplossingen. Zodat jij je kunt focussen op je organisatie.

'Verbeter de productiviteit met de moderne werkplek'

d503352.jpg


Productief en veilig

Productief zijn op elke gewenste plek, dat vraagt om een werkplek die gewoon werkt, bestanden die veilig opgeslagen zijn en gemakkelijk toegankelijk. Maar ook medewerkers die kunnen overleggen alsof ze bij elkaar op kantoor zitten. Slimme IT-oplossingen dus, die werken en die het werken mogelijk maken.

Werken in de cloud

Werken in de cloud is zo’n oplossing die de moderne werkplek faciliteert. Daarmee deel je software, bronnen en data via het internet, op externe servers die door een provider worden beheerd. Als gebruiker heb je 24/7 online toegang tot al jouw bestanden.

IT-oplossingen voor je organisatie, vraag het SolidQ

Met Microsoft Office 365 is de moderne werkplek goed en veilig georganiseerd, voor elke medewerker in het bedrijf. Wij regelen dat voor je, op een manier die het beste past bij jullie organisatie. Wil je weten welke IT-oplossingen we jullie adviseren? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak.

Neem contact op Meer over SolidQ

 


Waarom in de cloud?

  • Alle software, systemen en bestanden worden beheerd en onderhouden door de cloudleverancier. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar.
  • Werken in de cloud is veilig. Alles wordt opgeslagen volgens de privacyregels, je kunt op afstand de data van een apparaat verwijderen en bij brand of waterschade blijven alle gegevens en systemen intact.
  • Je werkt altijd met software die is geüpdatet naar de meest recente versie, daardoor heb je minimaal risico op virussen, hackers en malware.
  • Je hebt minder IT-support nodig en de gebruikerslicenties zijn schaalbaar. Dat scheelt in de kosten.
  • Samenwerken met klanten of collega’s gaat moeiteloos omdat de software in de cloud onderling is gekoppeld.
  • Je kunt altijd en overal werken, of je nu achter een desktop zit, met een tablet vanuit de trein, vanaf je laptop thuis werkt of op je smartphone je mailbox checkt.