0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Over SolidQ IT

ICT-specialist

SolidQ IT uit Mijdrecht levert ICT-oplossingen aan bedrijven. Voor het beheer en onderhoud van de ICT tot het voorkomen of oplossen van ICT-problemen. U kunt bij ons terecht voor snellere netwerkverbindingen, veilig werken in de cloud, betere telecomvoorzieningen en alles wat daarmee te maken heeft. Kortom: wij leveren u de beste oplossing voor uw ICT.

De externe automatiseringsafdeling

Noem ons uw externe automatiseringsafdeling, de systeembeheerder op afstand of dat mannetje die de ICT regelt. Wij zijn uw IT-specialist. Professioneel, snel, bekend met de nieuwste en bestaande technieken en altijd rekening houdend met uw bedrijf en de processen die voor u van belang zijn.

Voor bedrijven

Of uw bedrijf nu groot of klein is, de kwaliteit en service die we u leveren is altijd optimaal en snel. Wij zoeken de oplossingen die u helpen omdat ze effectief zijn, efficiënt en rendabel. En dat doen we niet alleen bij de installatie van een nieuw product, we zijn er ook daarna voor het onderhoud, het beheer en het oplossen van kleine en grote storingen.

Wat wij u beloven

SolidQ IT staat bekend als een no-nonsense ICT-bedrijf. Omdat wij niet houden van extra schakels en aparte agenda’s. Wij houden wel van snelle netwerken, duidelijke verbindingen en vooral van tevreden klanten. En dus kunt u bij ons rekenen op:
• ICT-oplossingen op maat, passend bij uw bedrijf
• Snelle service, op afstand of bij u op locatie
• Heldere afspraken
• Eén aanspreekpunt voor al uw online en ICT-vragen
• Betrouwbare netwerken voor de continuïteit van uw bedrijf

Betrouwbaarheid en continuïteit

Met een betrouwbaar netwerk kunt u altijd op uw data rekenen. Wij werken namelijk voor al onze cloudoplossingen met goed beveiligde datacentra in Nederland en zorgen dat alles ook op twee plekken wordt opgeslagen. En met goede, snelle netwerk- en/of telecomverbindingen kunnen u en uw medewerkers ongestoord werken. Continuïteit gegarandeerd dus!

Kennismaken?

Heeft u vragen of wensen omtrent zakelijke ICT? Stel ze aan ons. En wilt u iemand aan wie u het beheer en onderhoud van uw zakelijke netwerk kunt overlaten, kom dan eens kennismaken. Ook als u een second opinion wil van uw huidige ICT-omgeving. Bel dus gerust voor een vrijblijvende afspraak met onze ICT-specialisten. De koffie en thee staan hier in Mijdrecht al voor u klaar!

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuistVandaag de laatste blog in de aanloop naar de invoering van de AVG. Ben je er helemaal klaar voor? Wij hopen van wel.Wij zijn trots om te werken voor:Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing