Werken bij SolidQ

Welkom in het team!

SolidQ is een jong en informeel bedrijf en een betrouwbare IT-partner voor meer dan 300 klanten. Wij realiseren met beleving en plezier IT-oplossingen voor het mkb+ op basis van Microsoft 365 producten. Wij leren de klant écht kennen en zoeken samen met de klant naar oplossingen die voor hen het beste past. Dit resulteert in langdurige klantrelaties.


Pas jij bij de SolidQ cultuur?

 

solidq

Wij werken samen

Wij betrekken elkaar bij lopende projecten. Zo leren we van elkaar. We denken mee met onze klanten en komen proactief met ideeën.

solidq

Wij zijn vooruitstrevend

Wij zijn vooruitstrevend in bewezen technologie en diensten. We blijven onszelf ontwikkelen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. We weten wat er speelt in de IT-markt en blijven zo relevant voor de toekomst.

solidq

Wij gaan voor het beste resultaat

Wij gaan voor jullie aan de slag en zorgen voor een veilige en zorgeloze werkplek. We gaan gefaseerd te werk en alleen voor het beste resultaat. We evalueren en bouwen verder.

solidq

Langdurige samenwerking

Wij werken als een team en gaan samen voor het beste resultaat. Wij leren onze klant écht kennen en we voelen ons verantwoordelijk voor het hele IT-landschap van de klant.

 

Bekijk vacatures