Onze werkwijze

onze-werkwijze.jpg     

Jouw probleem is onze uitdaging

Wij staan bekend als een no-nonsense IT-bedrijf. Wij houden niet van extra schakels en aparte agenda’s.

Wij gaan voor snelle netwerken en duidelijke verbindingen. Bij ons weet je wat je mag verwachten en gaan we voor een langdurige samenwerking.

 

 

solidq

De stip op de horizon

We beginnen met een nulmeting, zodat we inzicht krijgen in jullie huidige situatie. Wat gaat er goed, wat minder goed of helemaal niet? Een nulmeting zorgt er ook voor dat we gedurende onze samenwerking de voortgang kunnen monitoren. Daarnaast horen we graag jullie wensen en eisen. Waar gaan we samen voor?

solidq

Ons advies

We hebben jullie huidige situatie in kaart gebracht en jullie wensen en eisen besproken. Wij vertalen dit naar een technisch projectplan. Hoe gaat onze samenwerking er uit zien? Wat kun je van ons verwachten?

solidq

Het samenwerken kan beginnen!

Wij gaan voor jullie aan de slag en zorgen voor een veilige en zorgeloze werkplek. We gaan gefaseerd te werk en alleen voor het beste resultaat. We evalueren en bouwen verder.

solidq

Langdurige samenwerking

We blijven proactief met jullie meedenken en we zorgen ervoor dat jullie voorbereid zijn op de toekomst. We ondersteunen jullie medewerkers, zodat zij efficiënt blijven werken.