0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


ICT-oplossingen die meegroeien met het bedrijf ENEV

Een groeiend bedrijf vraagt veel van haar medewerkers én van de ICT. SolidQ IT adviseert en helpt ENEV al meerdere jaren met migraties op maat en implementaties van nieuwe, slimme software waarmee effectiever én efficiënter gewerkt wordt.

Hard- en software voor een groeiend bedrijf

ENEV biedt fijnmechanisch draai- en freeswerk aan en heeft de afgelopen jaren een groei doorgemaakt. Hierdoor voldeed de server niet meer; het netwerk werd traag en medewerkers konden niet meer efficiënt werken. SolidQ IT heeft in 2006 en opnieuw in 2012 de server vervangen met hard- en software die pasten bij de toegenomen grootte van het bedrijf en de toenemende snelheid van het internet.

Slimme softwaretoepassingen voor meer efficiency

Ter verhoging van de efficiency implementeerde SolidQ IT ook slimme softwaretoepassingen bij ENEV; zo zijn er in 2006 al applicaties geïnstalleerd die vanuit de Windows-server de draai- en freesapparaten aansturen. Ook werden de nieuwe servers direct voorzien van online back-up oplossingen waarmee belangrijke bedrijfsdata en Exchange-gegevens veilig werden gesteld.

Ondersteuning van klantenservice, verkoop en marketing

Gelijk met de laatste servermigratie is de oude server aangepast zodat het geschikt is voor nieuwe toepassingen. 

Geleverde ICT-diensten

SolidQ IT ondersteunt ENEV met ICT-diensten die passen bij de ontwikkeling van het bedrijf en zorgt dat de ICT-mogelijkheden meegroeien. Hiervoor hebben we in de loop der jaren de volgende diensten geleverd:

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor: