0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Projectmatig samenwerken in de cloud bij Bite

Bite, een bureau gespecialiseerd in actiemarketing en met een grote flexibele schil van verschillende zzp’ers, werkt per project samen met andere professionals. Wij verzorgden Hosted Exchange voor hen zodat ze makkelijk bestanden kunnen delen en altijd en overal toegang tot hun gegevens hebben.

Volledig over naar de cloud

De verouderde server van Bite voldeed niet meer en ze wilden een efficiëntere oplossing voor hun manier van werken; projectmatig samenwerken met een wisselend team zzp’ers. Wij adviseerden ze volledig over te gaan naar de cloud. Via de cloud harddrive kunnen nu bestanden gedeeld worden waarbij ze per project bepalen wie toegang krijgt tot welk bestand. Ook is in het kader van flexibiliteit de telefonie geregeld zodat de vaste lijn wordt doorgeschakeld naar de mobiele telefoon.

Geleverde ICT-diensten

SolidQ IT maakt het voor Bite mogelijk om met hun netwerk van creatievelingen gezamenlijk mooie en succesvolle projecten te ontwikkelen voor heel diverse opdrachtgevers. Ongeacht vanaf welke locatie ook wordt gewerkt. Hiervoor zijn de volgende ICT-diensten geleverd:

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing