0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Ook in de ICT een second opinion

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuistEigenlijk is het best wel een beetje gek. Als we ziek zijn en we vertrouwen de diagnose van de arts niet (helemaal) dan gaan we naar een andere arts en vragen daar een second opinion. Niemand vindt dat raar. Als het om ICT omgevingen gaat dan lijkt daar een zeker taboe op te zitten. Waarom eigenlijk? Stap met ons mee in de wereld van de ICT second opinion.

Geschrokken van de offerte?

Herken je dit? Je wilt je ICT omgeving uitbreiden of een upgrade uitvoeren. De offerte van je huisleverancier is echt minstens vijfmaal hoger (of meer) dan wat je verwachtte. Wat doe je dan? Slikken en toch bestellen of een andere oplossing zoeken? Een derde alternatief is om een andere ICT-partij te vragen om een second opinion uit te voeren, om op die manier de hoge prijs of de geboden oplossing nader te analyseren.

Inventarisatie en verbeterpunten

Het gaat natuurlijk niet alleen om offertes. Overal waar knelpunten zitten kan een frisse blik van een buitenstaander tot opvallende conclusies leiden. Juist omdat ze blanco analyseren, ongehinderd door mogelijke historie.

Typische voorbeelden

Er zijn veel voorbeelden te geven van situaties waarin een second opinion zinvol kan zijn. Aanhoudende klachten over de snelheid van het bedrijfsnetwerk. Klopt de oplossing in deze offerte wel bij de plannen of wensen die ik heb voor de toekomst? Of misschien maak je je wel zorgen over de beveiliging van het netwerk. Het kan zelfs over mensen gaan. Wie weet heb je twijfels bij het functioneren van je systeembeheerder en wil je dat eens onder de loep laten nemen. Het kan allemaal.

Wil jij ook een second opinion?

Heb je het gevoel dat er zaken op ICT gebied beter kunnen of zijn er terugkerende klachten die stress veroorzaken en je medewerkers kostbare tijd kosten? Roep dan onze hulp in. Wij maken een inventarisatie van jouw ICT-omgeving en geven aan waar de verbeterpunten liggen. Met dit plan kun je dan weer in overleg gaan met jouw huidige ICT-partner.

Een persoonlijke toelichting?

Dat doen we graag. Laat je gegevens achter in het contactformulier, dan lichten wij de mogelijkheden van een second opinion zo snel mogelijk persoonlijk toe. Bellen mag natuurlijk ook, dan krijgt je direct een specialist te spreken!Wij zijn trots om te werken voor: