0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Office 365 E-mail beveiliging

Office 365 heeft een sterke actieve beveiligingslaag die uw organisatie beschermt tegen phishing e-mails of virussen. Met deze Office 365 e-mail beveiliging bieden wij een geavanceerde beveiligingslaag die uw organisatie nodig heeft tegen aanvallen van buitenaf. Op deze manier blijft uw bedrijf beschermd tegen e-mail aanvallen, verlies van gegevens en downtime.

Optimale bescherming tegen virussen, spam en phishing

Met de e-mailbeveiliging van Microsoft wordt e-mail afkomstig van spammers direct herkend. Van alle links in de e-mail wordt gecontroleerd of deze naar spam- of malwaredomeinen leiden. Ook wordt er gecontroleert op virussen, phishing en sandboxing.

Altijd up to date en beveiligd tegen de laatste risico's

Microsoft is één van de marktleiders op het gebied van e-mailbeveiliging. Microsoft verzamelt en analyseert continue informatie over bedreigingen en brengt hiervoor updates uit. Hier hoeft u niets voor te doen.

E-mail encryptie en versleuteling

Voordat een e-mail in het postvak van de ontvanger terecht komt, legt het soms een weg af langs tal van verschillende servers. Wanneer u een gevoelig e-mailbericht verstuurt, bepaalt u handmatig of u encryptie wilt toepassen. Ook kunt u beleidsregels opstellen voor het automatisch versleutelen van e-mails op basis van inhoud, afzender of andere criteria.

Meer weten over Office 365 beveiliging? Laat een bericht achter of bel ons op 0297-385255.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor: