0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Office 365 Backup service

Met Office 365 beschikt u altijd over uw actuele e-mail, agenda, contactpersonen en documenten, zodat u overal kunt werken, met elk device. Maar Office 365, OneDrive for Business en Sharepoint bieden geen standaard backup oplossing. Hiervoor hebben wij de Office 365 Backup Service van Barracuda.

Uw bestanden en e-mails veilig in een backup

Neem extra zekerheid en bescherm uw zakelijke bestanden en e-mails door de deze veilig te backuppen naar een beveiligde server. Zijn per ongeluk belangrijke of vertrouwelijke bestanden en e-mails verwijderd? Met onze backup-oplossing heeft u alles zo weer terug. Via het online portaal kunt u berichten en bestanden terugzetten voor:

  • Exchange Online
  • Microsoft OneDrive for Business
  • Microsoft Sharepoint

E-mail terughalen in Office 365

Met de handige software van de Office 365 Backup Service van Barracuda is de backup makkelijk te doorzoeken. In het archief kunt u losse e-mailberichten opzoeken en terugplaatsen. Ook is het mogelijk om complete mailboxen te herstellen.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
Nooit meer iets kwijt

Wanneer de mailboxen van oud-medewerkers worden verwijderd, blijven e-mails en bestanden altijd bewaard in de backup. Zo voorkomt u dat belangrijke informatie verloren gaat die u later misschien nodig heeft. 

Niet meer afhankelijk van Microsoft

Ook clouddiensten kunnen wel eens offline gaan. Met Barracude Cloud-to-Cloud Backup voor Office 365 heeft u altijd toegang tot de Exchange Online postvakken en de bestanden op OneDrive.

De mogelijkheden van de Office 365 Backup Service

Wil je meer weten over de verschillende opties van de Office 365 Backup Service? Neem vrijblijvend contact met ons op en kom te weten wat de mogelijkheden zijn.Wij zijn trots om te werken voor: