0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Al uw documenten op al uw devices
Bewerken, opslaan en delen van bestanden via de cloud. Veilig en makkelijk. Ook geschikt voor Apple.
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Office 365

Wilt u in uw bedrijf de applicaties van Microsoft gebruiken? Dan kunt u kiezen voor Office 365. Dat is een public cloudoplossing; de pakketten van Microsoft staan elders op een server en u betaalt alleen voor de dienst die u afneemt. En die dienst is eenvoudig aan te passen; heeft u meer of minder ruimte nodig? Dan is dat zo geregeld. U heeft dus altijd precies wat u nodig heeft. Veilig, voordelig en gemakkelijk, dat is Office 365.

Microsoft Cloud Accelarate Partner

SolidQ IT is een erkende Microsoft Partner. Wij weten dus precies welke diensten Microsoft aanbiedt en wat daarvan geschikt is voor uw bedrijf. Kiest u voor een van de Office 365-pakketten dan zorgen wij dat dit voor uw bedrijf geregeld wordt. Alle vragen die u daarbij heeft of zaken die later nog geregeld of aangepast moeten worden, pakken wij dan snel voor u op.

Het Microsoft Office 365 pakket voor uw bedrijf

Microsoft Office 365 bestaat uit een aantal standaardpakketten die elk geschikt zijn voor een andere bedrijfssituatie. Welke variant voor u het beste is, kunnen we u adviseren na een persoonlijk gesprek. Afhankelijk van het gekozen pakket heeft u de beschikking over:

  • De Office software suite
  • Office software online
  • Microsoft Teams
  • SharePoint Online
  • Exchange Online
  • OneDrive for Business
  • Skype for Business

Lage kosten en veel gemak

De Office 365-oplossingen staan garant voor relatief lage kosten en veel gemak. Wilt u weten wat dit uw bedrijf kan opleveren? Of welk pakket van dit totale aanbod het meest geschikt is voor uw bedrijfssituatie en uw wensen? Vraag het ons eens. We ontmoeten u graag en leggen u dan met praktische voorbeelden duidelijk uit hoe het werkt en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Public of private cloud?

Twijfelt u of public cloud de beste oplossing voor uw bedrijf is? Lees hier 5 redenen om direct te starten met Office 365 of neem contact met ons op. Wij bieden namelijk ook private cloud aan, een cloudservice die alleen voor uw bedrijf is ingericht. In een persoonlijk gesprek nemen we dan met u de situatie en uw wensen door waarna we u graag adviseren welke cloudservice voor uw bedrijf het meest geschikt is.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing