0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Uw netwerk goed beveiligd - werken zonder zorgen
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


ICT Beveiliging

Terwijl de schadelijke bestanden en malafide praktijken op internet alsmaar toenemen, wordt het bedrijfsnetwerk steeds meer gebruikt en steeds belangrijker voor een continue bedrijfsvoering. Een goede ICT-beveiliging is dus geen luxe meer maar pure noodzaak. Daarmee beschermt u uw bedrijfsnetwerk, de processen in uw bedrijf en zorgt u ervoor dat alle gevoelige informatie binnenshuis blijft.

Beveilig het netwerk van uw bedrijf

Met het beveiligen van het netwerk van uw bedrijf tegen malware, virussen, computerinbraken en meer online gevaren sluit u veel risico’s uit. SolidQ IT helpt u daarbij met een solide en krachtige ICT-beveiliging die is afgestemd op uw netwerk en uw bedrijfsprocessen.

Systeembeheer Online, een complete service

De bekende virusscanner is al lange tijd niet meer afdoende voor een modern bedrijfsnetwerk. Daarom werken wij met een compleet concept: Systeembeheer Online. Daarin zijn verschillende diensten beschikbaar die de beveiliging van uw netwerk sterk verbeteren. Een must dus voor elke ondernemer!

Altijd beveiligd

Het Systeembeheer Online werkt via tokenautorisatie en bevat anti-virusoplossingen. Hierdoor kunt u probleemloos vanuit huis werken op het bedrijfsnetwerk terwijl het internet te allen tijde beveiligd is.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuistEen oplossing voor elk bedrijfsnetwerk

Elk bedrijf en elk bedrijfsnetwerk heeft z’n eigen processen en aandachtspunten. Daarom gaan wij nooit uit van een standaardoplossing. Met onze oplossingen voor ICT-beveiliging hoeft dat ook niet; wij passen het beveiligingspakket aan uw situatie aan. En letten daarbij ook op het gemak van het onderhoud. Zodat u geen onnodige tijd kwijt bent aan tijdrovende updates van virusscanners of zich zorgen hoeft te maken om de effectiviteit van uw netwerkbeveiliging.

Meer weten over ICT-beveiliging voor uw netwerk?

Wilt u weten of uw computers en netwerk wel 100% veilig zijn? En hoe het zit met uw ICT-beveiliging? Maak dan eens een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met een van de SolidQ IT-medewerkers. Wij geven u graag een advies op maat.

Vandaag de laatste blog in de aanloop naar de invoering van de AVG. Ben je er helemaal klaar voor? Wij hopen van wel.Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing