0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Een oogje in het zeil houden... in HD
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Camerabewaking geeft een veilig gevoel

De beveiliging van uw bedrijf is goed en praktisch geregeld met een effectief camerabewakingssysteem. Wij regelen die camerabewaking, de opslag van de beelden en de eenvoudige toegang daartoe. Zodat u altijd en overal de bewakingsbeelden online kunt bekijken. Ook als u op vakantie bent of ’s avonds laat een melding krijgt.

Camerabeveiliging per mobiel

De camerasystemen die wij leveren zijn allemaal compatibel met een computer waardoor alles wat wordt geregistreerd ook wordt vastgelegd. Deze beelden kunt u direct en achteraf via internet op verschillende mobiele apparaten bekijken. Zoals bijvoorbeeld via een laptop, tablet of smartphone. Met camerabeveiliging via uw mobiele apparaat beschikt u over optimale beveiliging van uw bedrijf met bijzonder gebruiksvriendelijke features.

 

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuistDirect meekijken of achteraf

Met goede camerabewaking heeft u continu zicht op wat er in en rond uw bedrijf gebeurt. Niet omdat u het constant wilt bekijken, maar het wel wilt kunnen terugkijken als dat nodig is. Of als u direct even wilt meekijken als u een melding krijgt of iets niet vertrouwt. De camerabeveiliging van uw bedrijf is dus op vele manieren inzetbaar.

De beste oplossing voor uw bedrijf? Vraag het ons!

Een goed camerabewakingssysteem geeft u een veilig gevoel, of u nu alleen in uw bedrijf bent of u juist helemaal niet bij het bedrijfspand bent. Wat de beste oplossing voor uw organisatie is, is afhankelijk van verschillende factoren. Wij adviseren u daar graag over en zorgen vanzelfsprekend voor een perfecte installatie. Wilt u daar meer over weten? Neem dan eens contact met ons op.Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing