0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Uw bedrijf binnen 6 seconden weer online
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Business Continuity

Waren we vroeger gewoon telefonisch niet bereikbaar als we op internet zaten, nu slaat de paniek al toe als we even onbereikbaar zijn. Vervelend of niet, voor bedrijven is het vaak heel kostbaar als belangrijke IT-voorzieningen of netwerken uitvallen. Om dit scenario te voorkomen hebben wij voor u Business Continuity; een IT-oplossing voor als een calamiteit uw organisatie treft.

Business Continuity Plan

Eigenlijk is Business Continuity net een verzekering; het lijkt overbodig totdat het misgaat. Zoals de servers die door een brand onbruikbaar zijn, netwerken die uitvallen of servers die down zijn. Uw organisatie is dan onbereikbaar, uw medewerkers en klanten hebben geen toegang tot informatie en applicaties en het bedrijfsproces en de business valt stil. Door daar vooraf over na te denken en een Business Continuity Plan te ontwikkelen, een slimme oplossing als garantie voor de continuering van uw IT in elke situatie, zorgen wij ervoor dat al uw gegevens altijd direct toegankelijk zijn en u weer verder kunt.

Binnen 6 seconden weer online

Voor fysieke en virtuele omgevingen hebben wij een universele integrale back-up-oplossing. De gegevens worden zowel bij u op locatie als ergens anders in Nederland opgeslagen en deze back-ups zijn direct toegankelijk. Loopt bij u de IT onverhoopt helemaal vast dan is met onze Business Continuity-oplossing alles binnen 6 seconden weer online.

 

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist
Oplossingen voor het mkb

De oplossingen die wij hiervoor aanbieden zijn speciaal ontwikkeld voor het mkb; met zeer compacte back-ups, een simpele architectuur zonder ingewikkelde proxy’s en een heel betrouwbare replicatie over WAN-verbindingen. Van het ontwerpen en implementeren tot het tussentijds testen en in geval van nood uitvoeren, wij nemen het allemaal voor onze rekening. Zodat u zich ook geen zorgen hoeft te maken over kostbare downtime en lange onderbrekingen in het bedrijfsproces.

Meer weten over Business Continuity?

Weet u niet zeker of de back-ups in uw bedrijf goed geregeld zijn? En of uw netwerk wel door kan gaan in geval van nood? Vraag ons dan eens om een vrijblijvend gesprek. Want net als u alles weet over uw organisatie, is Business Continuity voor ons business as usual.Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing