0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Netwerk & Services
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Netwerk & Services

Het IT-netwerk van uw bedrijf moet altijd goed functioneren. Zo kunnen uw klanten u ongestoord bereiken, bij u bestellen en kunnen uw medewerkers gewoon doorgaan met het werk. Maar dan moet dat netwerk wel goed ingericht zijn en goed onderhouden worden. Veel mkb’ers besteden daarom het ICT-beheer van hun netwerk uit. Want een goed netwerkbeheer bespaart kosten en garandeert de continuïteit van uw bedrijf.

Systeembeheerder op afstand

SolidQ IT levert ‘managed services’; op afstand beheren wij uw netwerk zodat het goed blijft functioneren en in geval van nood er direct iemand klaar staat om de problemen op te lossen. Met deze services heeft u geen eigen systeembeheerder of een hele IT-afdeling in uw bedrijf meer nodig. Wij nemen het allemaal voor u uit handen.

Remote beheer

Via remote beheer, het beheren, controleren en bewaken van uw netwerk op afstand, laten wij uw systemen optimaal functioneren en lossen we storingen snel en doeltreffend op, vaak al voordat u merkt dat er iets aan de hand is. En als het nodig is komen we bij u op de zaak. Voor een aanpassing of om een probleem op te lossen.

Continuïteit in netwerk en systemen

Voor een ongestoord bedrijfsproces heeft u continuïteit in uw netwerk en systemen nodig. Snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid staan daarom centraal. Wij bieden daarvoor verschillende producten aan die we op maat inrichten, geheel afgestemd op de wensen en mogelijkheden van uw bedrijf.

Acuut netwerkprobleem? Of eens kennismaken?

Wilt u geen tijd kwijt zijn aan het regelen van uw netwerk en systemen? Dan doen wij dat graag voor u. Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Of als u een acuut netwerkprobleem heeft. Wij staan voor u klaar.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Vandaag de laatste blog in de aanloop naar de invoering van de AVG. Ben je er helemaal klaar voor? Wij hopen van wel.Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing