0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Scherpe abonnementen die bij uw bedrijf passen
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Mobiel telefonie

Mobiele telefonie is inmiddels al veel meer dan alleen maar bellen. Altijd en overal bereikbaar zijn en toegang hebben tot het bedrijfsnetwerk, werken op bestanden en in contact blijven met collega’s. Het kan met mobiele telefonie.

Eén factuur

Optimaal gebruiksgemak is de standaard. En dat geldt ook voor onze dienstverlening. Heeft u al uw ICT en cloud-diensten via SolidQ IT geregeld? Dan is het wel zo makkelijk om ook de mobiele telefonie via ons te laten verlopen. U heeft dan een aanspreekpunt voor al uw mobiele en ICT-diensten en krijgt voor alles één overzichtelijke factuur.

Beste aanbod

Wij zoeken voor u naar het scherpste aanbod dat past bij uw gebruiksprofiel zodat u slim en voordelig mobiel kunt bellen en internetten. Daarbij kijken we voor u niet alleen naar het abonnement maar ook naar de mogelijkheden in toestelkeuze. De beste opties selecteren we zodat u daaruit een definitieve keuze kunt maken. Zo wordt mobiel gemak voor u ook nog eens heel voordelig!

Vaste en mobiele telefonie geïntegreerd

Als ondernemer wilt u zowel via kantoor als uw mobiel bereikbaar zijn. Daarom bieden wij ook Vast-Mobiel Integratie aan; een service waarbij uw mobiele telefoonabonnement met het vaste toestel op kantoor wordt geïntegreerd.

Wilt u ook optimaal gebruiksgemak?

Kiest u ook voor optimaal gebruiksgemak? Dan regelen wij graag de mobiele telefonie ook voor u. Wilt u daar meer over weten? Vraag het ons gerust.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing