0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Snel, betrouwbaar en veilig internet
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Internetverbindingen

Een betrouwbare, veilige internetverbinding is onmisbaar, zeker in een zakelijke omgeving. SolidQ IT levert via glasvezel, ADSL, SDSL en VDSL betrouwbare internetverbindingen zodat onnodige down-time voor uw bedrijf wordt voorkomen.

Glasvezel voor bedrijven

Heeft u glasvezel dan is een razendsnelle internetverbinding absoluut mogelijk. Glasvezel biedt bedrijven de mogelijkheid om alle diensten over dezelfde internetverbinding te laten lopen zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid of de mogelijkheid tot up- en downloaden. Het is dus eenvoudiger, sneller en u bent beter bereikbaar. Wilt u een glasvezelverbinding voor uw bedrijf dan kunnen wij dat voor u regelen en u de benodigde ondersteuning bieden.

ADSL/VDSL

Heeft u (nog) geen glasvezel bij uw bedrijf, dan is een snelle internetverbinding ook nog steeds mogelijk, met ADSL en VDSL. De informatie die u dan online verstuurt gaat via een telefoonverbinding. De snelheid is lager dan bij glasvezel en afhankelijk van meerdere factoren. Toch kan ook uw bedrijf een betrouwbare en veilige internetverbinding via ADSL en VDSL krijgen. Wij bespreken graag daarvoor met u de situatie van uw bedrijf zodat we u een optimaal advies kunnen geven.

Internet via glasvezel of koper

SolidQ IT is partner van KPN en RoutIT voor internetverbindingen via glasvezel en koper. In ons aanbod aan bedrijven maken wij dan ook gebruik van hun technische faciliteiten en ondersteuning. Gecombineerd met onze eigen snelle service en persoonlijke aanpak bent u dus verzekerd van een optimale dienstverlening!

Meer weten over zakelijke internetverbindingen?

Wilt u meer weten over zakelijke en veilige internetverbindingen? En welke verbinding er mogelijk is bij u op locatie? Neem dan contact met ons op. We bekijken dan wat voor uw bedrijf mogelijk is en geven u persoonlijk advies in deze complexe materie.

 

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing