0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Data & Telecom

Voor betrouwbare telefonie en internetverbindingen kunt u rekenen op SolidQ IT. Wij hebben een uitgebreid portfolio aan data- en telecomdiensten voor bedrijven. Met zorgvuldig geselecteerde partners en onze ervaren medewerkers krijgt u zo altijd een persoonlijk advies en een oplossing op maat voor uw bedrijf.

Optimale dienstverlening

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde leveranciers zoals RoutIT, Cisco, TipTel en Panasonic voor telecomdiensten. Door deze samenwerking en onze eigen kennis kunt u bij ons altijd rekenen op een optimale dienstverlening.

VOIP telefonie en meer

Wilt u uw telecom geregeld hebben tegen een vast maandbedrag? Dan kan dat met VOIP telefonie. En heeft u andere eisen aan het mobiele telefoongebruik of de zakelijke internetverbindingen? Dan regelen we dat ook. Met diensten waarbij u alleen betaalt voor dat wat u gebruikt en zonder dat u zich druk hoeft te maken om de techniek of het beheer. Want dat regelen wij; van installatie en onderhoud tot updates en het voorkomen of oplossen van eventuele storingen.

Bereikbaarheid

Als bedrijf wilt u gewoon altijd goed bereikbaar zijn. En dus zorgen wij ervoor dat de optimale bereikbaarheid van uw bedrijf verzekerd is. Met bijvoorbeeld bellen via internet, betrouwbare internetverbindingen en uitgebreide mogelijkheden om de telecomdiensten geheel af te stemmen op uw wensen.

Meer weten?

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden die er met data en telecom ook voor uw bedrijf zijn? Bel of mail dan voor een afspraak.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuistVandaag de laatste blog in de aanloop naar de invoering van de AVG. Ben je er helemaal klaar voor? Wij hopen van wel.Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing