0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Uw eigen virtuele server
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Private Cloud

Wilt u wel in de cloud werken maar de servers en andere databronnen niet delen met anderen? Dan kiest u voor een private cloudoplossing. Daarbij is alles exclusief voor uw bedrijf ingericht.

Uw eigen virtuele server

Met private cloud beschikt u over uw eigen virtuele server in een Nederlands datacenter. Daarop staan alle data en applicaties die binnen uw organisatie worden gebruikt. Hiermee heeft u de zekerheid van uw eigen werkomgeving waar u ook bent en bent u ervan verzekerd dat alle bronnen voortdurend kunnen worden aangepast. Wat er ook gebeurt met uw bedrijf en de bedrijfsprocessen, private cloud verandert eenvoudig met u mee.

Snel en eenvoudig overstappen

Vrijwel elke serverapplicatie kan worden ondergebracht in een private cloud dankzij de standaardprocedures die worden gehanteerd. Dat betekent dat ook uw bedrijf snel en eenvoudig op private cloud kan overstappen.

Voordelen van private cloud

Het werken via een private cloud biedt veel voordelen ten opzichte van het werken op een fysieke server in uw kantoor of werken in een public cloud zoals:

  • U heeft exclusief toegang tot uw eigen virtuele omgeving
  • Uw cloud is volledig toegespitst op uw bedrijf en bevat alleen software die u ook echt gebruikt
  • Een private cloud is goed en snel op te schalen of aan te passen naar uw bedrijfssituatie

Is private cloud ook iets voor uw bedrijf?

Wilt u meer weten over werken in de private cloud en of dat geschikt is voor uw bedrijf? Of wilt u de voor- en nadelen van private cloud versus public en hybrid cloud computing eens goed uitgelegd krijgen? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek leggen we u graag alles goed uit en vertellen meteen over onze werkwijze en wat wij voor u doen als u overstapt naar het werken in een cloudomgeving.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing