0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Bescherm uw bedrijfsgegevens met online back-up

Is de back-up van uw bedrijfsgegevens goed geregeld? Staat die op een veilige locatie en niet in uw bedrijfspand of huis? Kunt u erbij als u door diefstal, waterschade, brand, een virus of stroomstoring niet meer vanuit uw gebruikelijke werkplek kunt werken? Is de back-up er dan nog? Veel bedrijven komen in deze situaties erachter dat hun bedrijfsgegevens niet meer toegankelijk zijn. Met een online back-up heeft u dat probleem niet.

Back-up Online

De oplossing die wij voor bedrijven hebben is de Back-up Online; een online back-up die voorkomt dat u uw bedrijfsgegevens echt kwijt bent als het onverhoopt mis gaat. Deze oplossing selecteert gegevens van uw desktops, laptops en servers en stuurt de informatie automatisch via een beveiligde internetverbinding naar het opslagsysteem in ons datacenter. Valt uw laptop van de trap, is er een stroomstoring of breekt er brand uit? Dan haalt u eenvoudig alle e-mails, afspraken en bestanden via de online back-up weer terug.

Datacenter in Nederland

Back-up Online is geschikt voor netwerken met een opslagbehoefte vanaf vijf tot enkele honderden gigabytes per systeem. Het datacenter staat in Nederland en alle back-ups worden redundant opgeslagen wat betekent dat er altijd twee versies van zijn.

Automatische back-ups

Installeren wij voor u deze online back-up dan bepalen we een keer wanneer de back-ups gemaakt moeten worden. Daarna verloopt alles automatisch en heeft u er geen omkijken meer naar. Per back-up ontvangt u een e-mail met een overzichtelijk rapport. U bent dus altijd volledig op de hoogte. En komt het zover dat de back-up gebruikt moet worden dan kunt alleen u ze terughalen. De versleutelde data wordt dan naar u via een beveiligde internetverbinding verzonden.

Office 365 back-up

Met de komst van clouddiensten als Office 365 is het van belang om hiervoor een goede back-up in te regelen. Kijk daarvoor bij onze Office 365 Back-up oplossingen.

Back-up Online gratis uitproberen?

Wilt u meer weten over deze Back-up Online of het eens gratis uitproberen? Laat het ons weten. Wij installeren het kosteloos waarna u een week vrijblijvend kunt ervaren of deze online back-up u bevalt.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing