0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Een werkplek online. Vertrouwd.
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Cloud werkplek

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuistGa je uitbreiden en heb je nieuwe werkplekken nodig of moet je bestaande werkplekken vervangen? Neem in je overwegingen dan ook online werkplekken mee. Het kan aanzienlijk schelen qua investeringen en het heeft behoorlijk wat voordelen.

Een werkplek online

Het klinkt misschien wat raar, een werkplek in de cloud. Het betekent eigenlijk niet meer dat alles wat op jouw computer zit, inclusief de servers in jouw bedrijf, naar de cloud verhuizen. Je stoel en bureau mogen gewoon op kantoor blijven. De opzet geeft je alle voordelen die de cloud te bieden heeft: goede data beveiliging, geen zorgen over systeembeheer, overal bereikbaar met ieder device en goed budgetteerbaar.

Niet zomaar een cloud dienst

Nou weet je van ons dat we behoorlijk enthousiast zijn over de cloud. Bij deze dienst is het niet anders. Dit is alleen niet zomaar een cloud dienst. Het gaat om een volledige werkplek, een combinatie van alles wat je op jouw computer doet. Van je Office applicaties tot en met specifieke bedrijfsapplicaties. Overal en altijd beschikbaar.

Vandaag starten

Hebben we je interesse gewekt? Neem dan nu contact op met één van onze specialisten. Dan spreken we de mogelijkheden voor jouw bedrijf door.
Wij zijn trots om te werken voor: