0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Cloud Services

Werken in de cloud klinkt revolutionair, maar dat is het allang niet meer. De nieuwe breedbandverbindingen maken het nu mogelijk om ook diensten en software via de cloud te gebruiken. En dat is heel interessant voor bedrijven zoals het mkb.

Snelle en veilige internetverbindingen

Het nieuwe werken, altijd en overal online gaan en continu bereikbaar zijn is de standaard. Net als dat we het heel normaal vinden dat we ook overal onze e-mail kunnen checken, beantwoorden, afspraken inplannen en bestanden met elkaar delen of zelf bewerken. En dat is het ook. Met cloudservices die via snelle en beveiligde internetverbindingen uw data toegankelijk maken vanuit solide datacentra in Nederland.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuistPassende cloudoplossing voor uw bedrijf

Natuurlijk is niet elke cloudoplossing geschikt voor uw bedrijf of uw wensen. Maar met het huidige aanbod, de mogelijkheden van de techniek en onze kennis kunnen wij u wel een oplossing adviseren die het beste is voor uw bedrijf. Een die rendeert omdat het effectief is, efficiënt en kostenbesparend. Zo zijn de kosten bij onze cloudoplossingen altijd vooraf bekend. Regelen wij dat u in de cloud kunt werken dan heeft u dus geen verrassingen meer, behalve dan misschien de service die wij leveren en de snelheid en gemak die u zult ervaren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om met uw bedrijf en medewerkers veilig en snel online te werken? Vraag ons dan eens om een vrijblijvend gesprek. Met een kop koffie bespreken we wat werken in de cloud uw bedrijf kan opleveren.

Vandaag de laatste blog in de aanloop naar de invoering van de AVG. Ben je er helemaal klaar voor? Wij hopen van wel.Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing