0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Altijd kunnen werken met een veilige ICT-omgeving bij WSB Benelux

Bij calamiteiten direct om kunnen schakelen naar een veilige, virtuele omgeving. Dat regelde SolidQ IT voor WSB Finishing Equipment. Een bedrijf met vestigingen in Brussel en Utrecht en een serverpark van 6 servers waarvoor wij het continue ICT-beheer verzorgen en aanpassingen regelen zodat de ICT-mogelijkheden passen bij de wensen van deze tijd.

Overal en altijd toegang tot gegevens

WSB Finishing Equipment is marktleider op het gebied van o.a. voorbehandeling, oppervlaktebehandeling en lijm- en kitapplicaties. Met vestigingen in 2 landen is het handig om altijd en overal toegang tot alle gegevens te hebben. Door de verschillende netwerken aan elkaar te verbinden middels VPN tunnels tussen Nederland, België en de fabriek in Duitsland heeft SolidQ IT dat in 2011 al mogelijk gemaakt.

Vaste ICT-beheerder, op afstand en op locatie

SolidQ IT is al vele jaren de vaste ICT-beheerder voor WSB. Het beheer van het volledige serverpark wordt door deze ICT-beheerder zowel op afstand als op locatie gedaan. Recent is de server gemigreerd naar Windows 2012 Hyper-V inclusief Business Continuity-oplossing. Alle data en bedrijfskritieke softwarepakketten zijn nu altijd te benaderen wat de continuïteit van de dagelijkse werkzaamheden garandeert.

Geleverde ICT-diensten

SolidQ IT verzorgt voor WSB Finishing Equipment de continue ICT-ondersteuning en migratie naar actuele ICT-toepassingen zodat het bedrijf constant volgens de nieuwe technologische mogelijkheden kan werken en haar gegevens veilig heeft gesteld. Hiervoor zijn de volgende ICT-diensten geleverd:

 

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor: