0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


ICT-verhuizing en uitbreiding voor Vineyard Catering

Een bedrijfsverhuizing heeft veel impact op de ICT-omgeving. Wij begeleidden dit traject voor Vineyard Catering en zorgden meteen voor een nieuwe serveromgeving en free wifi op een stabiel en snel zakelijk netwerk.

Nieuwe serveromgeving

Vineyard Catering exploiteert en faciliteert horeca- en cateringlocaties, is aanbieder van maaltijdcomponenten en actief in partycatering en foodsupply. De verouderde serveromgeving voldeed niet meer aan hun wensen. SolidQ IT vernieuwde deze omgeving door een hogere, nieuwe versie te integreren die wel past in hun bedrijfsprocessen.

Zakelijk WiFi-netwerk voor de gasten

Na het upgraden van de serveromgeving verhuisde Vineyard van Maarssen naar een nieuwe locatie in Utrecht. Hier waren meer werkplekken en ICT-voorzieningen nodig en er moest een free wifi-netwerk komen voor de gasten. Dit gehele traject, de verhuizing, uitbreiding van alle ICT-voorzieningen en werkplekken en een zakelijk wifi-netwerk, hebben wij begeleid. Vanwege de belasting van het WiFi-netwerk en het garanderen van een goede kwaliteit verbinding hebben we gekozen voor accesspoints van het merk Ruckus Wireless.

Geleverde ICT-diensten

SolidQ IT hielp Vineyard aan een actuele serveromgeving met voldoende werkplekken en gratis wifi voor de gasten. Hiervoor zijn de volgende ICT-diensten geleverd:

 

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist