0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Gevulde koekensessie

Gevulde koeken sessie

Iedereen heeft zo zijn zwakke plek, en die van ons is de gevulde koek. Een echte dan, van de warme bakker. Komt u daarmee aan, dan delen we graag onze ICT-kennis met u. Tijdens de beroemde ‘gevuldekoekensessies’. Komt u ook?

ICT-vragen?

Heeft u een brandende vraag op ICT-gebied? Of wilt u een bepaald automatiseringsonderwerp eens verder bespreken en daar echt diep op ingaan? Of wenst u gewoon bijgepraat te worden over ICT, de ontwikkelingen in dit vakgebied en de nieuwste mogelijkheden en trends? Dan plant u zo’n smakelijke sessie bij ons op kantoor.

Elke vrijdagochtend in Mijdrecht

Elke vrijdagochtend van 8.30 tot 10.30 uur is er plek voor een ‘gevuldekoekensessie’ op het kantoor van SolidQ IT in Mijdrecht. Bij het plannen van de afspraak horen we graag welk IT-gerelateerd onderwerp u wilt bespreken. De sessies vinden plaats met een van onze medewerkers en kunnen door iedereen uit uw organisatie aangevraagd worden. Doordat wij vooraf weten wat u wilt bespreken zorgen wij ervoor dat de juiste specialist bij u aan tafel zit.

De spelregels

• Kosten: 10 gevulde koeken, vers en van de warme bakker
• Locatie: bij SolidQ IT in Mijdrecht
• Tijdstip: vrijdagochtend van 8.30 tot 10. 30 uur
• Voorwaarde: vooraf aanmelden en het gespreksonderwerp tijdig doorgeven

Een sessie met gevulde koeken boeken?

Interesse? Plan dan snel een ‘gevuldekoekensessie’ in door een mail te sturen naar gevuldekoek@solidq.nl. Vergeet niet het onderwerp van de sessie te vermelden. Na ontvangst regelen wij de juiste specialist en sturen u vervolgens de bevestiging. U hoeft dan alleen nog maar de warme bakker te melden dat u die ochtend vroeg 10 gevulde koeken komt halen! Zien we u snel?

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing