0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Social WiFi marketing

Tegenwoordig is WiFi niet meer weg te denken uit de samenleving. Afgelopen jaar bleek zelfs dat wij Nederlanders het langst op WiFi bivakkeren vergeleken met de rest van de wereld. Scoorde je nog niet zo lang geleden een plusje bij jouw klanten als je gratis WiFi aanbood, tegenwoordig hoor je er eigenlijk niet meer bij zonder WiFi voor klanten. Met name in horecagelegenheden en winkels verwachten bezoekers gratis internet van je.

Social WiFi

Nou is dat natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar voor jou als ondernemer is het niet gratis. Een internetverbinding heb je waarschijnlijk wel, dit inrichten zodat je klanten hiervan gebruik kunnen maken zonder dat ze jouw complete bedrijfsnetwerk op kunnen is een ander verhaal. Hier biedt Social WiFi uitkomst.

Marketing aanpak

Goed, toegegeven, gratis gaat het nooit worden. Het kan je wel interessante informatie opleveren. Zoals alle slimme ondernemers heb jij ongetwijfeld een marketingstrategie die je afstemt op de wensen en eisen van de bezoekers aan jouw winkel, restaurant of hotel. Met het doel om nog meer bezoekers te trekken en ze te bewegen om meer uit te geven bij jouw bedrijf.

Persoonlijke branding

Jouw bezoekers verwachten een WiFi verbinding van je en vinden het geen probleem om daarvoor in te loggen. Daarvoor heb je een eigen inlogpagina in jouw eigen huisstijl. Inloggen kan bijvoorbeeld door het achterlaten van een e-mailadres, of door in te loggen met het Facebook-account. Dankzij onze koppeling krijgen we vervolgens de naam, het e-mailadres en een leeftijdscategorie van de gebruiker. Op deze manier maak je het niet te dwingend, want dat kan tegen je werken. Op deze manier krijg je inzicht in de demografie van jouw bezoekers en kun je zelfs bepaalde voorkeuren en interesses vastleggen.

Social WiFi marketing via SolidQ IT

Geheel volgens de cloud traditie bieden wij een volledige Social WiFi marketing oplossing aan voor jouw bedrijf zonder grote investeringen vooraf. Snelle internettoegang via WiFi via jouw bedrijfsnetwerk zonder risico te lopen op datalekken en andere narigheid. Het all-in abonnement levert je een complete oplossing inclusief access point en intuïtief dashboard voor slechts € 37,50 exclusief BTW per maand. Mocht je al in het bezit zijn van een goed en bruikbaar access point dan gaat de abonnementsprijs zelfs omlaag naar € 27,50 exclusief BTW. Interessant? Bestel dan nu deze oplossing voor jouw bedrijf!

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuistWij zijn trots om te werken voor: