0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Overal en altijd toegang tot uw bestanden
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Harde schijf online

Wilt u overal en altijd bij al uw bestanden kunnen? Dan zet u uw harde schijf online met Cloud Harddrive. Veilig in de cloud, snel toegankelijk waar u ook bent en te delen met anderen als u dat wenst. Ideaal voor zelfstandigen, kleinere bedrijven en mensen die steeds op een andere locatie werken. Cloud Harddrive is het betere alternatief voor DropBox.

Cloud Harddrive

Met de Cloud Harddrive beheert u uw harde schijf net zoals u dat op een laptop of computer op de zaak doet. U kunt meerdere harde schijven online aanmaken voor uzelf en de afdeling. Zo kunt u bestanden delen, back-ups maken en heeft u altijd toegang tot uw bestanden zonder limiet.

Gewone schijven

De schijven van Cloud Harddrive ziet u net als de gewone schijven als een bestand in uw pc of Mac. En waar u ook bent, op kantoor, thuis of op locatie, u kunt er altijd bij.

Beveiligde data

Veiligheid staat centraal bij het gebruik van uw bestanden online. Zo zijn al uw bestanden in de Cloud Harddrive beveiligd met een wachtwoord en worden ze gecodeerd opgeslagen. Wordt uw computer of laptop gestolen, dan kan de Cloud Harddrive middels een unieke code de bestanden en mappen op afstand vernietigen. Sluit de persoon die uw pc of laptop heeft gestolen deze aan op het internet, dan kan ook gezien worden waar die zich op dat moment bevindt.

Ongelimiteerde back-ups

Harde schijven crashen weleens en computers en laptops worden soms helaas gestolen. Toch betekent dit natuurlijk niet dat u dan al uw gegevens kwijt bent. Bij elke toevoeging of wijziging synchroniseert de map automatisch en wordt een back-up aangemaakt. Deze back-ups zijn ongelimiteerd en worden dubbel uitgevoerd in het datacenter zodat er altijd direct een herstelbestand voor u aanwezig is bij problemen.

Altijd en overal toegang tot alle data

De synchronisatie gaat automatisch elke keer als u het systeem opstart en tijdens het gebruik worden de harde schijven continu bijgewerkt. De opslag van de data in de cloud gebeurt in een datacenter in Nederland. En u kunt als u dat wilt ook volledig gaan werken in de cloud door de harde schijf online te combineren met de Hosted Exchange. U heeft dan altijd toegang tot alle data, mappen, e-mails en actuele agenda.

Meer weten over de harde schijf online?

Wilt u meer weten over de Cloud Harddrive? Vraag het ons of lees onze blog over Cloud Harddrive. Wij vertellen u graag meer over de harde schijf online en hoe we dit voor uw bedrijf kunnen inrichten.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor:
Werkplek- en serverbeheer

Op afstand of op locatie: altijd goed advies en de beste oplossing

Support

Onze helpdesk is iedere dag bereikbaar tijdens kantoortijden, op verzoek ook daarbuiten en 24/7 via ons ticketsysteem. U wordt direct geholpen.
Veiligheid

Uw bedrijfssystemen up to date en goed beveiligd tegen risico's van buitenaf

Flexibel

Voor bedrijven met 1, 30, of meer werkplekken: voor elke onderneming hebben we de juiste oplossing