0297 - 38 52 55
0297 - 38 52 55
info@solidq.nl
Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist


Uw huisstijl, uw e-mail handtekening

U heeft behoorlijk geïnvesteerd in de huisstijl die bij uw bedrijf past. Bij de e-mail komt dat er alleen nog niet lekker uit. Een handtekening onder alle e-mail berichten in uw eigen huisstijl verhoogt de professionele uitstraling van de berichten en dus van uw bedrijf. Het kan alleen behoorlijk wat tijd in beslag nemen om die handtekening te maken. Exclaimer software helpt u hierbij en bespaart u veel tijd.

Exclaimer software: de juiste handtekening onder iedere e-mail

Voor het samenstellen van een handtekening met professionele uitstraling heeft u geen specifieke IT kennis nodig. Door te werken met sjablonen en een eenvoudige en intuïtieve interface kunt u zelf in zeer weinig tijd één of meerdere handtekeningen maken. U kunt hierbij zelfs kiezen uit verschillende voorbeeldsjablonen die experts op het gebied van e-mail marketing eerder maakten. De handtekeningen zijn dynamisch; ze houden rekening met wie de e-mail verstuurt en bij welke afdeling deze persoon hoort. Verandert er iets? Geen probleem. Met één druk op de knop wijzigt u de bestaande handtekening en ogenblikkelijk staat de verbeterde versie op de uitgaande e-mails.

Exclaimer software en Office 365 cloud

Werkt u al in de cloud met Office 365? Dat maakt het alleen maar makkelijker. Door de contactgegevens uit uw Office 365 Directory toe te voegen weet u zeker dat iedere gebruiker de juiste informatie in zijn of haar e-mailhandtekening heeft staan.

Verplichte nummers

Naast de weergave van uw bedrijfsnaam en contactgegevens in lijn met uw huiststijl kunt u ook verplichte informatie toevoegen zoals een juridische disclaimer. Wat dacht u van icoontjes naar de website of LinkedIn pagina van uw bedrijf? Deze staan allemaal volledig automatisch in de handtekening. Op die manier kan niemand ze meer vergeten toe te voegen!

Promoties en andere boodschappen

U staat binnenkort op een beurs en wilt uw relaties uitnodigen. Of uw bedrijf heeft een prestigieuze prijs gewonnen en u wilt iedereen hierover met een icoontje informeren. Door het gemak en de snelheid waarmee u de handtekeningen voor het hele bedrijf (of delen/afdelingen) kunt aanpassen voegt u dit soort boodschappen eenvoudig toe. Dus ook die goede wensen tijdens de feestdagen, het gaat eindelijk lukken!

Bent u ook aan een professionele handtekening toe?

Vraag dan gerust eens om een vrijblijvend gesprek. Onze experts informeren u met alle plezier hoe u Exclaimer software in uw specifieke situatie kunt inzetten.

Bel: 0297 - 38 52 55
Of laat ons contact met u opnemen
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Wij zijn trots om te werken voor: